Aleanca Popullore, partia që përfaqëson Çamërinë

Një grupim prej 12 Partish, Shoqatash dhe grupe të tjera interesi të bashkuara nën drejtimin e Lëvizjes Çame, janë grupuar në një parti të vetme me emrin “Aleanca Popullore”...

LEXO TE PLOTE | SHIKO VIDEO

  • button
  • button

Misioni

img

Levizja came eshte krijuar vetem me nje qellim: Te perfaqesoje denjesisht komunitetin cam ne vendimmarrje..

img

Na mbeshtet

img

Behu pjese e levizjes tone ne mbrojtje te drejtave came ne arenen kombetare dhe nderkombetare...

img

Programi

img

Kryefjala e programit te partise "Levizja Came" eshte e drejta qe iu takon cameve dhe njohja e tyre...

img

Levizja Çame TV ONLINE

Kush jemi ne

img

 

Levizja Came eshte nje parti e krijuar si nevoje per te mbrojtur dhe mbeshtetur komunitetin cam ne te gjitha instatcat shteterore. Lenia pas dore e rezolutes came dhe mos miratimi i saj eshte e patolerueshme

Senati cam i ka dhene bekimin levizjes sone per te konkuruar dhe per te fituar ne zgjedhjet e 23 qershorit. Behu pjese e levizjes came per te cuar deri ne fund ate qe ka mbetur ne mes te rruges..

 

Lajme dhe ngjarje

13 Prill 2013

ALEANCA POPULLORE, PARTIA QE PERFAQESON ÇAMERINE...

22 Mars 2013

REZOLUTA, LEVIZJA CAME KONFERENCE PER SHTYP...

16 Mars 2013

FIER, TAKIM I MADH ELEKTORAL DHE FESTIV I LEVIZJES ÇAME ...

13 Mars 2013

VIJOJNË NË DURRËS TAKIMET E HAPURA TË SENATIT ÇAM...

13 Mars 2013

KRIJOHET SENATI ÇAM, MANDATON LEVIZJEN ÇAME PER PERFAQESIM NE PARLAMENT PAS 23 QERSHORIT...

Na kontaktoni

Levizja came per t'iu qendruar prane komunitetit cam ka vene ne dispozicion nr kontakti dhe adresa email per te na kontaktuar.

Tel:
Fax:
Email: info@levizjacame.al